VISSZA

TUTIBULI :: SZOLGÁLTATÁS :: Előadóművész
Lévai Mária hárfaművésznő

:: AJÁNLATKÉRÉS, KAPCSOLATFELVÉTEL

Az alábbi adatlap segítségével veheti fel a kapcsolatot Előadóművész -kategóriában lévõ partnerünkel. Ahhoz, hogy minnél pontosabb és gyorsabb választ kapjon kérjük lehetőség szerint minnél több információt adjon meg az elképzeléseiről és igényeiről.

 Kontakt információk
Küldõ neve: *
Telefonszáma: *
E-mail címe: *
E-mail címe ismét: *
 Hozzáfűzött információk
Tárgy: *
Üzenet: *
 Ellenõrzes
Kérjük írja be a képen látható szöveget!
*

 

:: Lévai Mária hárfaművésznő Azonosító: TB-101  
Lévai Mária hárfaművésznő - Képtár megnyitása Telefon: 23/ 312-223 Vissza a Előadóművész -kategória hírdetéseihez!
E-mail: Kapcsolat
Kategória: Előadóművész
Szóló és kamarazenekari fellépések - széles repertoár sokféle korból és stílusból - A reneszánsz muzsikától, Bach, Handel és más barokk szerzők művein át, a romantikus és kortárs hárfamuzsikáig több száz darabot játszik rendszeresen.
...
Lévai Mária hárfaművésznő 1999-ben szerzett diplomát a Liszt Ferenc Zeneakadémián. Tizenöt éves kora óta rendszeresen koncertezik. A Szent István Király Szimfonikus Zenekarban kezdte pályafutását, gyakran játszik a Szombathelyi és Győri Szimfonikusok, a MÁV Szimfonikus Zenekar, a Matáv Szimfonikusok hangversenyein, állandó közreműködője a Nemzeti Filharmónikusok koncertjeinek.

A zenekari munka mellett az utóbbi időben egyre inkább előtérbe kerülnek a szóló és kamarazenekari fellépések. Széles repertoárjában sokféle korból és stílusból válogat. A reneszánsz muzsikától, Bach, Handel és más barokk szerzők művein át, a romantikus és kortárs hárfamuzsikáig több száz darabot játszik rendszeresen.

Számos fesztivál és koncertterem vendége volt (rendszeres közreműködője például a Kapolcsi Művészetek Völgye rendezvényeinek), 2002 októberében nagy sikerű szólóestet adott a Gödöllői Hárfafesztivál keretében, 2004 augusztusában fellépett a Zempléni Művészeti Napokon, valamint Mezőtúron adott nagy sikerű hangversenyt. Rendszeresen fellép az Egészségügyi Minisztérium ünnepi rendezvényein.

Magyarországon egyedülállóan kampós hárfával is rendelkezik, amely a koncert hárfánál kisebb, pedálszerkezet nélküli hangszer. Karcsúbb építése miatt más játéktechnikát igényel, ám kellemesen lágy tónusa kitűnően alkalmas reneszánsz és barokk művek, valamint az ír dallamok interpretálására.

Első önálló lemeze 2002 decemberében jelent meg.
Vissza a Lévai Mária hárfaművésznő -oldal tetejére! Fel   
Lévai Mária hárfaművésznő - Elérhetőség
Cím: 2051 Biatorbágy, Kinizsi u. 12 Telefon: 23/ 312-223 Mobil: 30/ 376-1560
Vissza a Lévai Mária hárfaművésznő -oldal tetejére! Fel   
Lévai Mária hárfaművésznő - Képtár

Warning: getimagesize(images/101_zenekar_zene_szalon_lagzi_1431YlSw1mUgKFjo.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/httpd/www/vic.hu/html/tutibuli/kalauz/kapcsolat_partnerhez.php on line 1151

Warning: getimagesize(images/101_zenekar_zene_szalon_lagzi_14361dNDKgnrHQ39.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/httpd/www/vic.hu/html/tutibuli/kalauz/kapcsolat_partnerhez.php on line 1151
Lévai Mária hárfaművésznő - Kép nagyítása Lévai Mária hárfaművésznő - Kép nagyítása
KategóriaKategóriaKapcsolatKapcsolat Ajánlat kéréseAjánlat kérése Hiba jelzéseHiba jelzése ElküldésElküldésNyomtatásNyomtatás
ZENE - RENDEZVÉNY - LAGZI
BÚTOR - KONYHABÚTOR
ALEXERA ESKÜVŐ ÉS RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA
IVECO - MAN - DAF