Notice: Undefined variable: szlogen in /home/httpd/www/vic.hu/html/tutibuli/kalauz/header_inc.php on line 6
Csodaszolgálat léggömbdekoráció :: Lufi :: TUTIBULI :: léggömb dekoráció :: lufi dekoráció :: - Eskvi zenekar - Rendezvny helyszn - Eskvi killts - Vfly
Foldal
Keress
BELPS
Ajnlat krse
Kldje el!
Hiba jelzse!
Kapcsolat

TUTIBULI :: DEKORÁCIÓ :: Lufi

Notice: Undefined index: usr_6 in /home/httpd/www/vic.hu/html/tutibuli/kalauz/adatlap.php on line 209

Notice: Undefined index: usr_7 in /home/httpd/www/vic.hu/html/tutibuli/kalauz/adatlap.php on line 210

:: Csodaszolgálat léggömbdekoráció Azonost: TB-107  

Notice: Undefined variable: id in /home/httpd/www/vic.hu/html/tutibuli/kalauz/adatlap.php on line 534

Notice: Undefined variable: t in /home/httpd/www/vic.hu/html/tutibuli/kalauz/adatlap.php on line 535
Telefon: 20/ 559-2353 Vissza a Lufi -kategria hrdetseihez!
E-mail: Kapcsolat
Kategria: Lufi
Esküvők, bulik, rendezvények dekorálása léggömbdekoráció héliumos lufifújás héliumos léggömbcsokor kiszállítás lufiszobor készítés
...
Csodaszolgálat -
A csodák valóraváltója

Léggömbdekoráció

Léggömbdekorációban professzionálissá fejlesztettük tudásunkat, nemzetközi minősítéssel rendelkező, okleveles léggömbdekoratőrök vagyunk. Munkánk során minőségi és biztos hátteret jelent a nemzetközi léggömbdekoratőri szervezet, melynek tagjaivá váltunk. Nemcsak fogékonyak vagyunk az új megoldásokra, technikákra, technológiákra, de folyamatosan képezzük magunkat és alkalmazottainkat, hogy mindig a legjobbat, legmodernebbet nyújthassuk Önnek, megrendelőinknek. A léggömbbel való dekorálás minden válfaját vállaljuk, történjen az kültéren vagy beltéren, színpadon vagy pincében, legyen szó léggömbesőről vagy épp léggömbfelengedésről, lufifalról, óriás léggömbszoborról, utcadíszítésről, térdekorációról, léggömbcsokor kiszállításról vagy akár ajándékkészítésről.

Érdemes tudnia: Mivel rendezvényszervezéssel is foglalkozunk, Ön költséget takaríthat meg, ha nem csupán rendezvényének dekorálását, hanem annak teljes, ill. részleges lebonyolítását is ránk bízza. Ez Önnek kényelmesebb, és jóval olcsóbb megoldást jelent, továbbá így a szervezés is gördülékenyebb, zökkenőmentesebb. Önnek a telefonos és személyes kapcsolatot is csak egy emberrel kell tartania.

Esküvők és bálok dekorálása

Az esküvői és báli dekoráció külön fejezetet érdemel, mert egy jóval összetettebb feladat, mint a többi léggömbdekoráció. Ezeken a kiemelt rendezvényeken fontos a teljes harmónia. A legjobb, legszebb eredmény akkor érhető el, ha egy szakembert bíznak meg az összes dekorációs elem megtervezésével, elkészítésével. A Csodaszolgálat vállalja ezt a komplex feladatot, akár egészen a meghívóktól a vendégkönyvig, az ültetőkártyáktól a virág- és léggömbdekorációig, autódíszítésig, terítésig, székhuzatig, köszönetajándékokig stb., mindent. Így Ön biztos lehet abban, hogy megteremtjük a teljes összhangot a teremben, ill. a rendezvény egész folyamatában. És a jó hír: mivel így minden egy kézben koncentrálódik, Önnek csak egy emberrel kell tartania a kapcsolatot, a szervezésbe sem kell „belefolynia”, és ez jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményez Önnek.

Magyarország egyik legjobb vőfélye...

Ajándékcsomagolás léggömbbe

– azaz a „töltött lufi” Igazán kedves és különleges ajándék nagynak és kicsinek, fiatalnak és idősnek, férfinak és nőnek. Már a meglepetés látványa is mosolyt, jókedvet csal a megajándékozott és a mellette lévők arcára. Ha nem hiszik, próbálják ki bátran! Nem mindennapi ajándék, az biztos! Érdemes tudnia: két egyformát eddig még nem készítettünk…. – ezután se tervezzük….. A töltött lufik átmérője: kb. 46 cm A töltött szívlufik átmérője: kb. 28 cm Választhat a fotókon látható töltött lufik közül, de kívánságára teljesen másfélét is összeállítunk, amennyiben annak fizikai akadályai nincsenek (pl. méret). Ajándékát - legyen az jegygyűrű, virág, ital, ékszer, színházjegy, báli meghívó, plüssmaci vagy bármi más, ami biztonságosan belefér a lufiba - a kb. 46 cm átmérőjű léggömb belsejébe varázsoljuk! Lenyűgöző látvány! Az így elkészített „csoda ajándék” még ráadásul jóval tartósabb pl. egy szál virágnál – ha éppen a megajándékozott is úgy akarja. Ellenben, ha a nagy Ő másként dönt - mert pl. hamar hozzá akar jutni a léggömbbe rejtett ajándékhoz, - abban az esetben egy „jó buli” lesz a lufi kidurrantása.

Kérjük, tekintse meg töltött lufi ajánlatunkat!

Az „töltött lufis meglepetést” Miskolcon és 10 km-es körzetében ingyen házhoz szállítjuk – az Önnel egyeztetett időintervallumban. A fizetési feltételekről legyen kedves érdeklődni e-mailben. Ígérjük, hamar reagálunk.

Léggömbcsokor kiszállítás

Az ajándékba küldött léggömbcsokor elegáns meglepetés. Csak figyeljék meg a megajándékozott arcát! Mindent elárul. Aki luficsokrot küld kedvesének, biztos lehet a sikerében…. Van néhány „etalon” kiszállítási csokrunk, de összeállíthatjuk a csokrot az Ön kívánsága szerint is. Sőt! Hozott ajándékát is beépítjük a csokorba, ha Ön azt szeretné. Miskolcon és 10 km-es körzetében a kiszállítás ingyenes. Az Önnel egyeztetett időintervallumban szállítjuk házhoz a léggömbcsokrot. A fizetési feltételekről legyen kedves érdeklődni e-mailben. Ígérjük, hamar értesítjük.

Székhuzat kölcsönzés

Ne hagyja, hogy pont a kopott vagy mindenhonnan összekunyerált, sokféle formájú, sokszínű „széksereg” rontsa el az ünnepélyes estéjét, a rendezvényét, a vendégek hangulatát – ezzel az Ön megítélését! Rendezvénye ünnepi fényét emelni hivatott a csodás küllemű, minden egyes széken azonosan díszített székhuzat. Segítségével a legkopottabb székek is „csodatrónná” varázsolhatók. A támlaszalag színének és dekorációjának megválasztásával pedig szemgyönyörködtető harmóniába hozhatjuk az asztalainkat a többi dekorációs elemmel. Gyönyörű, bármilyen támlás székre illő székhuzatot és a lufidekorációval egyszínű vagy azzal harmonizáló szalagokat, valamint asztalközepet tudunk biztosítani.

Kérjük nézze meg a képeket is.

Léggömb printelés, emblémázás

A lufi nemcsak dekorációs alapanyag, nem csupán játék, hanem reklámhordozó is lehet az előbbiekkel egyidejűleg. Biztosíthatjuk Önt, hogy a szép, színes lufikról sokáig nem veszik le az emberek (főleg a gyerekek) a szemüket. Talán érdemes ezt kihasználni…… A léggömbökre nyomtathatunk logót, szöveget, bármi mást – az Ön elképzelései szerint. A grafikát is elkészítjük, ha Ön úgy kívánja.

Léggömbeső

Ez az eső nem nyittatja ki velünk az esernyőt…. Képzeljünk el egy nagy, csupa lufi felhőt. Egy sokszínű, lufikból álló, magasan álldogáló felhőt. ….. Aztán egyszercsak valaki meghúz egy szalagot…. És huss, az összes lufi finoman, puhán a nyakunkba hullik. Biztosak lehetünk abban, hogy kivétel nélkül mindenki élvezi az „égből” lehulló színes lufikavalkádot. Aztán még hátravan a léggömbök dobálása, rugdosása, eltiprása is…… Jó buli, nem!? Nem kell félni, még soha nem történt ebből baleset.

Bohócszolgálat – lufihajtogató bohóc

Cégünk ezzel a szolgáltatásával a gyerekeknek kíván kedveskedni. Óvodákba, bölcsődékbe, gyerekzsúrokra hívják lufihajtogató bohócunkat. Ahol a lufihajtogató bohóc megjelenik, oda vidámság, móka, kacagás költözik, no és nem utolsósorban tucatnyi kis lufiállatka és egyéb, pillanatok alatt elkészülő léggömbcsoda. Az elvarázsolt „hurkalufikból" néhányat megtekinthet itt.

Léggömbfelengedés

A léggömbfelengedés „szereplői” az égbe törekvő, színpompát képező lufik csoportja. Ez egy lélegzetelállító esemény, melynek örülnek a gyerekek és felnőttek egyaránt. A léggömbfelengedés általában egy rendezvény leges-legfontosabb eseményét hivatott még ünnepélyesebbé tenni. Ne feledjék! A léggömbfelengedés a boldog, önfeledt pillanatok pompás kifejezője. Esküvőkön, ballagásokon, születésnapi partikon, céges rendezvényeken stb. egyre többen kérik e hangulatfokozó, fantasztikus látvánnyal járó csodát.

Héliumos léggömbfújás

A Csodaszolgálat vállalja az Ön által már megvásárolt, ill. a tőlünk megrendelt léggömbök héliummal való megtöltését. A héliumos lufik a gyermekek (és felnőttek) kedvencei, melyek gyönyörűen lebegnek a levegőben, ám ha elengedjük őket, nagy erővel törnek a magasba.Rendezvényszervezési &/vagy dekorálási események

Szervezeti rendezvények szervezése &/vagy dekorálása:

konferencia
workshop
árubemutató
vásár, kiállítás
sajtótájékoztató
nyitó/avató ünnepség
családi nap
sportnap
gyermeknap
mikulás
karácsonyi ünnepség
bál
falunap
üzletnyitó ceremónia
iskolai rendezvények (évnyitó, évzáró, szalagavató, ballagás, bálok)
egyéb rendezvény, program, összejövetel, találkozó, ünnepség stb.
Családi rendezvények szervezése &/vagy dekorálása:

esküvő
házassági évforduló
baba születése
keresztelő
első áldozási ünnepség
születésnap
névnap
ballagás
szalagavató
diplomakiosztó
kerti parti
babazsúr stb.
Vissza a Csodaszolgálat léggömbdekoráció -oldal tetejre! Fel   
Csodaszolgálat léggömbdekoráció - Elrhetsg
Cm: 3713 Arnót, Vörösmarty utca 16. Telefon: 20/ 559-2353
Vissza a Csodaszolgálat léggömbdekoráció -oldal tetejre! Fel   
Csodaszolgálat léggömbdekoráció - Szolgltats
esküvők, bulik, rendezvények dekorálása léggömbdekoráció héliumos lufifújás héliumos léggömbcsokor kiszállítás lufiszobor készítés
Vissza a Csodaszolgálat léggömbdekoráció -oldal tetejre! Fel   
Csodaszolgálat léggömbdekoráció - Termkek
léggömbök - héliumos lufik - lufi szobor
Vissza a Csodaszolgálat léggömbdekoráció -oldal tetejre! Fel   
Csodaszolgálat léggömbdekoráció - Kptr

Warning: getimagesize(images/107_zenekar_zene_szalon_lagzi_1106p4t4Wk0DDzbF.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/httpd/www/vic.hu/html/tutibuli/kalauz/adatlap.php on line 1437

Warning: getimagesize(images/107_zenekar_zene_szalon_lagzi_1143ZvagLnKlFFPT.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/httpd/www/vic.hu/html/tutibuli/kalauz/adatlap.php on line 1437

Warning: getimagesize(images/107_zenekar_zene_szalon_lagzi_11147D0tj2hFF4kY.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/httpd/www/vic.hu/html/tutibuli/kalauz/adatlap.php on line 1437

ZENE - RENDEZVNY - LAGZI
BTOR - KONYHABTOR
ALEXERA ESKV S RENDEZVNYSZERVEZ IRODA
IVECO - MAN - DAF